Content Management

De inhoud van uw website ontzorgt

Het hebben van een website en webshop brengt meer met zich mee dan de verkoop van een product. Uw website moet beveiligd blijven tegen inbraak, uw server heeft onderhoud nodig, de teksten dienen duidelijk en goed leesbaar te zijn maar tegelijkertijd moet deze tekst u ook beter vindbaar maken in zoekmachines. En er komt nog meer kijken bij een website...

Enkel bij het idee dat er zoveel moet gebeuren krijgt u al hoofdpijn, geen zorgen, ook hiervoor kunt u Lutrasoft inschakelen. Wij ontzorgen u met de teksten, onderhoud, marketing, optimalisatie en vindbaarheid. Op het moment dat we zullen starten gaan we eerste inventariseren wat de status is van het project, hier zullen wij een advies uiten en samen zullen we beslissen welke onderdelen we gaan doorvoeren. Alles wat we doen kan getest worden, we meten bezoekers en bekijken welke wijzigingen tot de meeste conversie leiden. Hier zullen we de inhoud van de website weer op aanpassen en op deze manier wordt de website steeds succesvoller.

Waarom kiezen voor Lutrasoft?

Voor ons is het belangrijk goede en duidelijke communiciatie te hebben met onze klant. We duiken graag in een project en dan dienen de afspraken duidelijk en transparant te zijn.

  • Oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen
  • Tech support op het moment dat het nodig is
  • Advies en begeleiding bij het uitstippelen van uw online strategie
  • Persoonlijke service en opbouwen van een zakelijke vertrouwensrelatie
  • Toegang tot een team van vakspecialisten
  • Korte communicatielijnen
  • Besparing in de vorm van tijd om in de primaire aspecten van uw onderneming te steken

Lees meer over wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

Onze diensten