Waarom Lutrasoft

Software oplossingen voor uw onderneming.

Wij zijn een klein team van softwarespecialisten en zijn van alle markten thuis. Op zoek naar een nieuw systeem of heeft u een probleem met uw huidige website of software, en heeft u hier ondersteuning bij nodig? Dan staat het team van Lutrasoft voor u klaar.

Een bedrijf wat gestart is als hobby tijdens de studie is later uitgelopen tot een familiebedrijf. Gestart door Jordy en Niels den Otter, adviseren, ondersteunen en ontwikkelen wij oplossingen voor bedrijven. Dit kan een combinatie van verschillende platformen zijn zoals het koppelen van een Windows applicatie met een Webshop en/of een App om het gehele bedrijfsprocess met elkaar te verbinden.

Onze klanten betrekken we bij het proces zodat er een chemie ontstaat tussen beiden partijen. Zo ontstaat er een nauwere samenwerking en worden we een onderdeel van uw onderneming. We kunnen in uw huid kruipen en mogelijk automatiseringsoplossingen aandragen waar u nog niet bij stil heeft gestaan.

Wat we vaak terug krijgen van onze klanten is dat wij snel reageren op berichten en dat binnen een korte tijd een werkend systeem wordt opgeleverd. Bent u benieuwd geraakt wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact met ons op!