Ontwerp

Aansluitend op uw huisstijl

Een ontwerp is de eerste indruk die een klant van u krijgt. Ze zien kleuren, vormen en indeling. Dit samen moet interesse wekken bij uw klant zodat hij op uw website blijft, uw nieuwsbrief leest of een product in uw webshop koopt.

Niet alleen voor websites kunnen wij u van dienst zijn, maar ook bij het creƫren van een persoonlijke stijlgids. Hierbij moet u denken aan de kleuren die bij u passen, de sfeer / uitstraling, een logo, bijpassend lettertype en de layout die gezamelijk gebruikt dienen te worden. Door dit allemaal te combineren ontwikkelen we samen een ervaring voor uw klant. Een ontwerp is persoonlijk, iedereen vind er iets anders van, maar het moet bij uw onderneming passen. Zo trekt u een bepaalde doelgroep aan en hoopt u in contact te komen zodat u een bezoeker kunt omtoveren tot klant.

Naast de huisstijl is de indeling bij een website van belang zodat een klant de informatie goed terug kan vinden en tot conversie kan leiden in de vorm van het plaatsen van een bestelling, het invullen van een contact formulier of ander doel. Wij zijn ervaren met Conversie Optimalisatie. Wat kortweg inhoud dat wij gaan testen wat het beste tot conversie leidt op uw website.